Як встановлюється Кротоловка живоловка «Футляр-С» Кротоловка на крота та сліпця, Ивано-Франковская обл. - Ивано-Франковск - Центр



Як встановлюється Кротоловка живоловка «Футляр-С»
1. Шукаємо основні, або активні ходи, т. е кротові тунелі, які регулярно відвідуються кротом. Для цього шукаємо кротовіни - гірки землі, що підносяться над поверхнею. Між 2-ма такими норами і знаходиться кротячий хід. 2. Тепер необхідно акуратно розкрити хід, для чого лопатою, ножем або будь-яким іншим відповідним предметом знімаємо верхній шар дерну. Таким чином ми отримуємо відкритий тунель завдовжки близько півметра. Це необхідно для того, щоб вистачило місця для установки двосторонньої кротоловки. 3. Встановлюємо пристрій для вилову кротів і сліпців в підготовлене місце. 4. Акуратно прикрийте тунель з встановленою пасткою знятим раніше шаром дерну. Всі - полювання без жертв почалася. Не забувайте відвідувати кротоловку 3 рази на день. Виявивши, що кріт або сліпець знаходиться у футлярі, акуратно віднесіть його разом з кротоловкою за 500 метрів від Вашого городу. Там їх можна випустити.


Як встановлюється Кротоловка живоловка «Футляр-С» Кротоловка на крота та сліпця

Стоимость: 80 грн ( доллары евро )
 
Телефон: +380503020058


Сайт: kapkan.uaprom.net Переходов на сайт: 2

Открыть страницу для печати Открыть страницу для печати (откроется в новом окне)
Предложение Объявление не актуально
Поисковые теги для данного объявления: кротоловка живоловка встановлюється «футляр сліпця крота
 

Vip
объявления


Как сюда попасть?
 

Vip
объявления


Как сюда попасть?
 

Vip
объявления


Как сюда попасть?
 

Vip
объявления


Как сюда попасть?
 

Vip
объявления


Как сюда попасть?
0
3
8
4
4
1
Войти



Акции (События)
по региону

Мы вконтакте Мы в Twitter

shook.ua - Шук базар сети, крупнейшая доска частных объявлений, где продают и покупают дешевые товары с первых и вторых рук (б/у). Размещение объявлений БЕСПЛАТНОЕ за 1 шаг во все категории: работа, автомобили, недвижимость, услуги и т.д. Кроме того на сайте есть раздел Продуктов и Оптовых рынков Украины( Барабашово, Хмельницкий, 7й км Одесса). Работает личный кабинет с множеством сервисов и удобным управлением.